Degezondepatient.nl

Disclaimer

Bij het ontwikkelen en onderhouden van deze website, kijken we uiterst zorgvuldig naar de inhoud en links naar andere websites. Toch kunnen we niet garanderen dat de informatie compleet, actueel en/of correct is.

Schade ten gevolge van inhoud website

Jannes Koetsier is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door de inhoud van degezondepatient.nl en sites waarnaar wordt gelinkt. Het opvolgen van adviezen geschiedt op eigen initiatief en op eigen risico.

Bijdragen van bezoekers

De redactie van de degezondepatient.nl controleert de bijdragen van bezoekers. Jannes Koetsier is echter niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de bijdragen van bezoekers op de website.

 

Ongeautoriseerd gebruik

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de webpagina of de inhoud daarvan is niet toegestaan. Overtreding van deze regel valt onder de inbreuk op intellectuele rechten.

Privacybescherming

Door het invoeren van persoonlijke gegevens gaat u er mee akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen in één of meer databases, zoals beschreven in het privacy-reglement, zie aldaar.  Uw privacy wordt uiteraard gerespecteerd.

 

© Copyright 2007 Jannes Koetsier

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial